Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πρεμιέρα για τους "Κύριο και κυρία Νικολαΐδη"


ΟΛΑ τα λεφτά, η «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της Κυρίας Νικολαΐδη». Ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Μαρία Λεκάκη και ο «ψυχίατρος» Γιάννης Ζουγανέλης τα ’δωσαν όλα στην πρώτη της παράστασης στο θέατρο «Χώρα», βγάζοντας το άχτι τους σε... σάκο του μποξ, που είχε σεξουαλικά υπονοούμενα. Στην ουσία απάντησαν στο τι γίνεται όταν ο έρωτας περνάει κρίση και πόσες κρίσεις χωράνε μέσα στην οικονομική κρίση... 

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρατεύοντας το χιούμορ της υπογράφει μια διαδραστική κωμωδία με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φθορά και την προσπάθεια αναγέννησής τους. Το κοινό κρίνει την τύχη του ζευγαριού με... εκλογές! 

Οι θεατές ψηφίζουν δύο φορές στη διάρκεια της παράστασης και πηγαίνουν τη «Ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη» στην κατεύθυνση που εκείνοι επιθυμούν, κάτι που, όπως είναι ευνόητο, κάνει το φινάλε ν’ αλλάζει από βράδυ σε βράδυ. 

Κοινό και ηθοποιοί γίνονται «ένα σώμα, μια ψυχή»: στην ουσία μια ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος τους καθοδηγεί όλους μαζί στη σεξουαλική ευτυχία!

Τα σκηνικά είναι του Γιάννη Μουρίκη, τα φώτα της Ελευθερίας Ντεκώ, τα κοστούμια της Νάνσυς Σταματούκου, τα βίντεο του Αντώνη Δελαπόρτα, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο γνωστός DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ζήκος.


ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑ ΑΔΑΜΟΥ


Πηγή : www.espressonews.gr